Welkom bij Henagra natuursteen Zutphen

Een grafsteen krijgt pas dat unieke en sprankelende als het wordt bewerkt door een ervaren en geïnspireerd vakman. Dat maakt het verschil.

Henagra heeft in de voorbije jaren honderden opdrachten uitgevoerd tot volle tevredenheid van vele families. Dat vindt U tastbaar terug in de talrijke unieke grafstenen en familiemonumenten, die de begraafplaatsen sieren en dankbare herinneringen vasthouden, emoties van overledenen en nabestaanden tot uitdrukking brengen.

Wij maken het mogelijk een grote variëteit van grafstenen aan te bieden. Stuk voor stuk unieke werkstukken . Ook is er alle ruimte voor uw individuele wensen. Niet het materiaal, maar de wens van onze cliënt staat centraal, De emotie en de uitdrukking ervan in de uiteindelijke grafsteen.

Henagra biedt aan zijn cliënteel een bijna onbeperkte keuze. Praktisch al uw wensen kunnen wij door onze ervaring en vakkennis tot stand brengen. Wij stellen U hierbij enkele van onze realisaties voor zodat U een idee kan vormen wat allemaal kan. Wij verstrekken U graag geheel vrijblijvend alle gewenste informatie over onze grafstenen, familiemonumenten en columbariumplaten. Voor een prijsopgave volstaat een telefoontje of e-mail. Wij zullen U dan zo vlug mogelijk een gedetailleerde prijsopgave toezenden. Uiteraard volledig vrijblijvend en zonder kosten.

Natuurlijk kunnen wij u niet alles wat wij te bieden hebben laten zien, mede omdat wij praktisch alles op maat leveren en dus geen voorraden hebben behalve dan onbewerkte platen van diverse steensoorten.

In onze showroom kunnen wij u wel een idee geven van de mogelijkheden en/of inspiratie op laten doen met behulp van voorbeelden van vervaardigde producten op foto's en als halffabrikaat.

HENAGRA NATUURSTEEN
Zweedsestraat 9
7202 CK Zutphen

Telefoon: 0575 515900

info@henagra.nl

www.henagra.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
van 8.00-17.00 uur