Bedrijf aanmelden

Grafmonumenten-Nederland.nl is een commerciële website gericht op promotie van bedrijven in Nederland die er naar streeft de kosten van adverteren zo laag mogelijk te houden. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst Grafmonumenten-Nederland.nl

Zoals u misschien al wel weet besteden de media de laatste maanden veel aandacht aan het item " adverteren op internet door ondernemers ". Het is belangrijk dat u als ondernemer door de consument gevonden wordt als men u nodig heeft. En dat lukt niet altijd met advertenties in dagbladen.

Uit recentelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de 87% van de consumenten eerst kijkt op internet alvorens tot een aankoop over te gaan. Op het moment dat de consumenten iets willen kopen dan moet U door deze consumenten gevonden worden. Dan heeft u een potentiële klant, staat u niet op internet vermeld dan heeft de "concurrent " die wel vermeld staat een klant, zo simpel is dat. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines op internet. Wordt u niet gevonden dan kost dat geld ( omzet) !!!

Prijzen:
Foto met doorlink naar eigen website op provinciale pagina € 10,00 per maand
Foto met doorlink naar eigen website op homapagina € 25.00 per maand
Eigen bedrijfspagina met doorlinken en vermelding in Google.nl € 50,00 per maand
Nog geen website dan kunt u die bij ons leasen en wij zorgen voor de Google vermeldingen
Zie voorbeelden www.henagra.nl   |   www.dovegrafmonumenten.nl   |   www.landelijkevloeren.nl