Welkom bij Veluwehof

Welkom op onze bedrijfspresentatie
Meer informatie over grafstenengrafmonumenten, onze uitgebreide fotoboek en online grafsteen ontwerpprogramma kunt u vinden op onze site.

Veluwehof Natuursteen is een bedrijf, opgericht in 1994, dat zich richt op de verkoop van grafmonumenten aan particulieren. In de loop van deze jaren is Veluwehof Natuursteen uitgegroeid tot een chique en degelijk bedrijf, dat bekend staat om de kwaliteit die geleverd wordt in een waardige omgeving.

De nabestaanden kunnen rustig rondkijken in de gedenkhof met toonzaal en de besloten achtertuin, waar ongeveer 250 grafmonumenten staan opgesteld. Traditionele natuursteen grafstenenruwe stenenzwerfkeienversteend hout etc.. Dankzij dat grote aanbod is Veluwehof Natuursteen de grootste van midden-Nederland geworden.

De Veluwehof Natuursteen kenmerkt zich door een prima prijs / kwaliteit verhouding. Met de zelf ontwikkelde en gepatenteerde Top-Gedenksteenmobiel kunnen wij eens zo snel als normaal grafmonumenten op een waardige wijze plaatsen. De bespaarde arbeidstijd kan men weer terug vinden in de gehanteerde lage prijzen van de Veluwehof Natuursteen.

De Veluwehof Natuursteen onderscheidt zich van vele bedrijven door vakmanschap, kennis en het vermogen om alles in eigen huis uit te voeren. Zo hebben we een eigen steenhouwerij en stelploeg. Hiermee kunnen we die extra's aanbieden die nodig zijn voor het maken van een unieke grafsteen voor een uniek persoon.

U bent welkom voor een bezoek in onze gedenkhof... meer informatie kunt u vinden op onze website www.veluwehof.nl

Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

Veluwehof Natuursteen 
Hoofdstraat 17
3781 AA, Voorthuizen 
Tel. 0342-473994

Dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00-17:00 uur. 
Zaterdag van 9:00-16:00 uur
(andere gewenste tijden op afspraak)