Welkom bij Memento Mori

MementoMori grafmonumenten is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseerd in het leveren, plaatsten en onderhoud van grafstenen, grafzerken, grafmonumenten, gedenkplaten op graniet en in glas, kindersteentjes en grafkelders. Ook is het mogelijk om monumenten met erts of een eigen ontwerp te verkrijgen. Grafmonumenten zijn er in vele soorten en modellen leverbaar; een gedenkmonument hoeft niet altijd van steen te zijn, zo hebben wij monumenten van diverse materiaal soorten te denken ondere andere aan:

Graniet, Glas, RVS, Hout, Terazzo Beton en Ruwe Stenen

Een combinatie van diverse materialen bij elkaar behoort ook tot de mogelijkheden

Ons assortiment bestaat verder uit:

Grafmonumenten, grafstenen, grafzerken, grafkelders, gedenkplaten op graniet en in glas. Kindersteentjes, monumenten met ertsen of laser en eigen ontwerp. Tevens verzorgen wij ook tijdelijke grafbedekking, losse naamplaatjes, vazen, lantaarns, foto's in porselijn of op andere materialen geprint.

Onze monumenten zijn al verkrijgbaar vanaf €245,-(algemeen graf)

Wij beschikken over voldoende documentatie met daarin afbeeldingen van grafwerken die standaard leverbaar zijn. Ook hebben wij van de meest gangbare natuursteensoorten een monster klaarliggen. De meest voorkomende granietsoorten zijn: Impala, Zwart, Labrador, Himalayan, Dakota, Aurora, Emerald green, Orion en Paradiso.
Wij hebben in onze ruim opgezette toonzaal zoveel mogelijk combinaties staan van deze materialen.
Ook onze website bied een breed assortiment in gedenktekens. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u liever persoonlijk van ons advies krijgt. Dat is namelijk ook ons uitgangspunt; Persoonlijk aandacht en klantgerichtheid. Wij willen u daarom van harte welkom heten in onze toonzaal waarbij rust, respect en het waarborgen van de herinnering aan de overledenen op een goede manier gewaarborgd wordt.

Kom binnen, Kom kijken, Kom praten
De huiselijke sfeer van onze showroom vergemakkelijkt de binnenkomst. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we stap voor stap uw wensen door, en aan de hand van voorbeelden zullen we u laten zien wat er mogelijk is.
Onze showroom biedt de mogelijkheid om inspiratie op te doen in het helpen van uw keuze. U kunt bijvoorbeeld het monument iets persoonlijks meegeven, te denken valt aan een foto of een favoriet voorwerp van de overledene, deze kunnen van glas of porselijn gemaakt worden. Ook is het mogelijk middels een laser-methode bepaalde afbeeldingen op het monument aan te brengen.

Als u er toch voor kiest om een monument in uw vertrouwde omgeving uit te zoeken is het ook mogelijk dat wij u thuis bezoeken. Wij hebben dan voldoende beeldmateriaal en monsterstukken bij ons. Tevens is het ook mogelijk om een bezoek te brengen op de plaatselijke begraafplaats. We houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Ook afwijkende grafwerken en geheel eigen ontwerp zijn bij ons leverbaar. Wij verzorgen voor u het hele traject van juiste maatvoering, materiaaldikte, fundering, tekst aanbrengen, vergunning aanvragen tot aan het deskundig plaatsen van het monument.

Wij werken vanuit het uitgangspunt dat de persoonlijke visie voor het zakelijke gaat. Een monument uitzoeken kan een emotioneel gebeuren zijn, wij vinden het daarom belangrijk dat u alle tijd krijgt om tot een beslissing te komen. Voordat wordt overgegaan tot vervaardiging van het monument ontvangen de nabestaanden eerst een proefdruk thuis. Met deze proefdruk krijgt u een goede indruk van hoe de inscriptie wordt aangebracht, wat belangrijk is aangezien het opschrift en lettertype mede bepalend is voor het monument.

Memento Mori Grafmonumenten
Langeweg 56
3244 BH  Nieuwe Tonge
Tel. 0187 84 65 01
info@mmgrafstenen.nl