Welkom bij Alpha Grafmonumenten Nijkerk / 't Harde

De naam "alpha" is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het "begin". Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen.

Ons uitgangspunt is: "Kwaliteit van nu - service van toen".
Daarbij willen we optimaal gebruik maken van de hedendaagse kennis en ervaring aangaande de materialen en technische mogelijkheden, met de service van toen door middel van tijd en aandacht. 

Als het gaat om een grafmonument vinden wij het belangrijk dat u zich bij "Alpha" op uw gemak voelt en dat u op een prettige manier een beeld kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Dit kan in onze showrooms, een presentatieboek en/of brochure die u kunt inzien of door een bezoek bij u thuis, al dan niet in combinatie met een bezoek aan de begraafplaats. 

Een hele andere dimensie in ons bedrijf is onze showroom met natuurstenen vloeren en lambrisering. 
In deze showroom kunnen wij u meer dan 20 soorten vloeren laten zien naast de diverse lambriseringen. Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment composietvloeren. De toepassingen vereisen veel kennis van de materialen. Ook hier kunnen wij met informatie behulpzaam zijn. 

Graag nodigen wij u uit om bij ons bedrijf te komen kijken wanneer u op zoek bent naar een grafmonument of een natuurstenen vloer en/of lambrisering.

We hebben scherp geprijsde monumenten op voorraad. De prijzen zijn inclusief Betonfundatie, aanvraag gemeente vergunning, gestraalde inscriptie, plaatsing en BTW.

vraag vrijblijvend een offerte aan 

Jan en Jacqueline van der Weerd

Alpha Natuursteen BV

Gezellenstraat 1
3861 RD Nijkerk
T (033) 245 08 05
F (033) 245 05 88
info@alphanatuursteen.nl

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur

Eperweg 78a
8084 HJ ‘t Harde
T (0525) 65 57 04
tharde@alphanatuursteen.nl

Dinsdag t/m donderdag 12.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag op afspraak