Grafmonumenten Gorinchem

Welkom bij Skledar

Er is geen mooier oermateriaal dan steen. Het verloop van de natuur is erin af te lezen, en het is niet voor niets een geliefd materiaal voor onder andere gedenktekens, grafmonumenten, ornamenten en bouwelementen. Maar ook praktische zaken laten zich bij uitstek uit natuursteen vervaardigen, zoals luxe aanrechtbladen, deurdorpels en vensterbanken. 

Skledar & Brandwijk is gespecialiseerd in de vervaardiging van een uitgebreid programma producten en grafmonumenten uit natuursteen: van de inkoop van ruwe natuursteen tot de vormgeving en bewerking tot eindproduct. Het ambachtelijke steenbewerken, dat van generatie op generatie binnen het familiebedrijf is overgedragen, wordt met passie en uiterste precisie uitgevoerd. 

In de ruim opgezette toonzaal in Meerkerk kunt u een diversiteit aan steensoorten en voorbeelden van producten en grafstenen bekijken. Alleen de beste basismaterialen vinden hun weg naar onze steenhouwerij, waar het traditionele vakmanschap wordt gecombineerd met de meest moderne technologie. 

Grafmonumenten zijn een belangrijk onderdeel in ons programma. Als geen ander weten wij dat juist hierbij advisering een grote rol speelt bij de keuze. Een keuze waarvoor u komt te staan in een periode van verdriet en rouw. Wij nemen dan ook graag persoonlijk de tijd voor u.


Door onze ervaring kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij de formulering van tekst en hebben wij de unieke mogelijkheid in huis om iedere afbeelding naar een bijzondere gravure in steen te vertalen. Naast grafstenen, -zerken en -monumenten kunt u bij ons ook terecht voor beelden, speciale ornamenten, grafversierselen, toepassingen voor urnen en kaarsobjecten, om de herinnering aan uw dierbare een persoonlijke tint te geven. 

Onze beeldende vormgevers maken uit steen de meest uiteenlopende ontwerpen, van sober tot opvallend. Vervolgens bewerken onze vakmensen in samenspel met hoogwaardige apparatuur de natuursteen tot unieke momumenten. Met inzet, precisie en liefde voor het ambacht en zoals u het hebben wilt. Wij plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland. 

Voor het aanbrengen van latere inscripties op familiegraven regelen wij ook de demontage van de bestaande grafsteen en de herplaatsing na inscriptie.

Skledar & Brandwijk BV
Nijverheidsstraat 1
4231 AC Meerkerk
Tel.: 0183 – 35 20 56
Fax.: 0183 – 35 22 55
info@skledar.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten

Buiten deze tijden op afspraak via 0183-352056